Dobbeltsidig registerreim

05-09-2023

Forskjellen mellom dobbeltsidige forskjøvede tenner og dobbeltsidige tannremmer

Dobbeltsidige registerremmer kan deles inn i to typer i henhold til arrangementet av tennene:

Den ene er dobbeltsidig tannreim av typen DB. Tannordningen på begge sider av transmisjonsremmen er: dobbeltsidige forskjøvede tenner, kalt dobbeltsidige forskjøvet tannreim; den andre er DA type dobbeltsidig tannreim. Tannordningen på begge sider av denne drivremmen er: dobbeltsidige symmetriske tenner, kalt dobbeltsidig tannreim.

1.Dobbeltsidig forskjøvet tannreim(DB)

Tannformen og stigningen til det dobbeltsidige forskjøvede tannremmen er lik tannformen og stigningen til det enkeltsidige tannremmen.

Double sided timing belt

2.Dobbeltvendt registerreim(OG)

Tannformen og stigningen til dobbeltsidig tannreim er lik tannformen og stigningen til ensidig tannreim.

DA Timing belt

Dobbeltsidige forskjøvede tenner og dobbeltsidige tannremmer er to forskjellige girremmer, og forskjellene deres i bruk er som følger:

1. Strukturelle funksjoner:

Dobbeltsidig registerreim med forskjøvet tann: Begge sider av det dobbeltsidige registerremmen med forskjøvet tann har en forskjøvet tannstruktur, som gjør at girremmen opprettholder stabil girytelse under forover- og bakovergir.

Tosidig tannreim: Begge sider av det dobbeltsidige tannreim har en symmetrisk tannstruktur, som gjør at girremmen opprettholder lav støy og vibrasjon under forover- og bakovergir.

2. Bruksomfang:

Dobbeltsidig forskjøvet tannreim: egnet for anledninger som krever høy presisjon og stabil ytelse i både forover- og bakovergir, som maskinverktøy, pakkeutstyr, anleggsmaskiner, etc.

Tosidig tannreim: egnet for anledninger som krever lite støy og vibrasjoner under forover- og reversgir, for eksempel bilmotordeler, medisinsk utstyr, husholdningsapparater, etc.

3. Installasjonskrav:

Dobbeltsidig registerreim med forskjøvet tann: Siden begge sider av det dobbeltsidige registerremmen med forskjøvet tann har feiljusterte tannstrukturer, er det nødvendig å sikre at tannformene på begge sider er symmetriske og korrekte under installasjonen for å sikre transmisjonsslaget og overføringsnøyaktighet.

Tosidig tannreim: De to sidene av det dobbeltsidige tannremmen har en symmetrisk tannstruktur, og det er ingen spesielle krav til installasjon, bare følg installasjonsmetoden til girremmen.

Generelt er det dobbeltsidige forskjøvede tannremmen egnet for overføringssituasjoner som krever høy presisjon og stabil ytelse, mens det dobbeltsidige tannremmen er egnet for overføringer som krever høy støy og vibrasjoner. I henhold til de spesifikke brukskravene og overføringsforholdene, kan valg av et passende overføringsbelte forbedre overføringseffekten og langvarig ytelse.


Få den siste prisen? Vi svarer så snart som mulig (innen 12 timer)

Personvernregler